'

Rekisteröinti kaupparekisteriin

Mikä on kaupparekisterihakemus ja mitä tulee ottaa huomioon?

Kaupparekisterihakemus on hakemus yrityksen merkitsemiseksi kaupparekisteriin. Kaupparekisteri on julkinen tietokanta, johon kirjataan kaikki Saksaan rekisteröidyt yritykset. Kaupparekisteriin merkitseminen on pakollista monille yrityksille, erityisesti yhtiöille, kuten GmbH:lle ja AG:lle.

Kaupparekisterihakemus tulee jättää toimivaltaiselle käräjäoikeudelle ja sisältää tiedot yrityksestä, kuten toiminimi, yhtiön kotipaikka, johto ja osakkeenomistajat. Ilmoittautumisen tulee olla kaikkien toimitusjohtajien tai hallituksen jäsenten allekirjoittama ja tarvittaessa notaarin vahvistama.

Kun käräjäoikeus on tarkastanut rekisteröinnin ja kaikki tarvittavat asiakirjat on toimitettu, yhtiö merkitään kaupparekisteriin ja sille annetaan kaupparekisterinumero. Rekisteröinti kaupparekisteriin on tärkeää, koska se vahvistaa yhtiön oikeuskelpoisuuden ja mahdollistaa sen harjoittamisen.

On tärkeää täyttää kaupparekisterihakemus huolellisesti ja liittää mukaan kaikki tarvittavat asiakirjat rekisteröinnin viivästymisen välttämiseksi. Jos sinulla on kysyttävää kaupparekisteriin rekisteröitymisestä, voit ottaa yhteyttä notaariin tai asianajajaan.

lue lisää >>>

Translate »